Weekend-ul întâmpinat experții noștri cu o gamă variată de activități.

Astarte a explorat zona de aclimatizare pentru a se familiariza cu procesul de colectare a datelor despre puieții și copacii influentati de prezenta zimbrului. Împreună cu Tristian și Ariane, săptămâna aceasta continuă această sarcină complexă și mai departe în zona de resălbăticire însoțită de cei doi rangeri: Matei și Danu.

image

Festivalul de folk de la Gărana a fost modalitatea perfectă de a ne relaxa și de a ne trezi la această priveliste a Lacului Trei Ape, ajutându-ne să ne reîncărcam bateriile pentru săptămânile viitoare.

image

La întoarcerea noastră ne-am întâlnit cu Iacob Agăsân, istoricul local, care ne-a starnit curiozitatea și ne-a umplut mințile cu faptele și legendele bogate și valoroase ale trecutului. Zona Armenișului este plină de comori nedescoperite sau uitate, pe care vi le vom prezenta și dorim să vă explorați în curând.

image

Danne, Cătălin și Bianca vor călători pe străzile pitorești și vor urmări vechile drumuri romane, vor descoperi peisaje ascunse și vor retrăi trecutul tumultuos care se întinde pe aceste creste antice și păduri care au istorisiri până la vremurile dacice.

Abia așteptăm să împărtășim cu voi ceea ce vom găsi!

Urmăriți-ne pe social media folosind hashtag-ul: #BisonHillockLive.

Text și fotografii: Bianca Ștefanut