Sebastian s-a alăturat echipei tocmai din Suedia pentru a contribui la proiect cu abilitățile sale de orientare în sălbăticie, biologie și mediul înconjurător. El este întotdeauna gata să ridice morala echipei cu o glumă în accent american, să urce un copac sau să monteze un cort.

image

Abilități
Competența mea este mai mult practică decât teoretică.
Am abilități în ceea ce privește navigarea în sălbăticie, abilitatea de a urmări și de a mă apropia de animale. Am urmărit și am observat multe animale ca parte a profesiei mele și de asemenea ca hobby. Am cunoștințe extinse în teren, în zonele sălbatice, știu unde să pun cortul și unde să construiesc adăposturi camuflate.

image

Impresii despre proiect
Proiectul se axează mult pe comunitate, pentru că a reunit domeniul de conservare cu comunitatea. Pentru a avea activitate de conservare, trebuie să fii susținut de comunitatea locală pentru ca lucrurile să funcționeze. Și o mulțime de efort este depus aici și este foarte interesant de văzut cum evoluează lucrurile. Cunoștințele mele nu sunt în domeniul acesta, sunt în urmărirea animalelor, dar cred că proiectul face o treabă foarte bună în această privință.

Rolul în echipă
Sunt în teren până la trei zile pe săptămână și dorm fie în corturi, fie în cabana rangerilor. În principiu eu și Tristian, încercăm să urmărim și să găsim zimbrul și să obținem observații pentru a-i identifica, analiza comportamentul, dinamica grupului, potecile frecventate și, de asemenea, cel mai important lucru, cred eu, a vedea noua generație de viței și a fi martori la creșterea populației.

image

Planuri de viitor
Este un drum lung pentru a ajunge acolo unde vrei în viață, dar lucrezi pentru două organizații majore, cum ar fi WWF și Rewilding Europe, este un fel de punct important de pornire în carieră în cadrul conservării și managementului faunei sălbatice. Cred că mă va ajuta în atingerea acestui obiectiv.

De reținut!
Mulți oameni visează să intre în domeniul conservării. Căutați oriunde puteți aceste oportunități și faceți ceea ce puteți, unde vă aflați și, în cele din urmă, veți ajunge într-un loc minunat, făcând lucruri semnificative cum se întâmplă aici în Bison Hillock.

For English please click here -> http://bisonhillock.tumblr.com/post/179618585806/meet-the-team-sebastian

Text: Bianca Ștefanuț & Sebastian Fall

Fotografii: Bianca Ștefanuț & Tristian Herbert