Nicolo este din Milano, are o diplomă în Ingineria Mediului și se specializează în analiza spațială și a software-ului GIS.

El face, de asemenea, cele mai bune paste și pizza într-o rază de 200 km și este întotdeauna acolo când ai nevoie de o mână de ajutor cu introducerea datelor din teren în aplicații.

image

Rolul în echipă

Rolul meu în Taskforce este de a ajuta echipa cu analiza GIS. Eu colectez date de la ei și apoi atribui informații geografice și spațiale pentru a construi apoi hărți mai precise pentru a studia o varietate de lucruri, printre care a descoperi care sunt locurile fierbinți unde zimbrii se perindă. De asemenea, am colaborat îndeaproape cu ESRI pentru a dezvolta și implementa unele aplicații smartphone care sunt utilizate de colegii mei pentru a colecta date în teren și pentru a face întregul proces mai ușor și mai eficient.

image

Impresii


Cred că acest proiect este foarte nou și interesant, construind ceva de la început și descoperind în fiecare zi ceva nou. De fapt, motivul pentru care am venit aici este de a înțelege ce înseamnă munca de teren și de a vedea de unde provin datele pe care le folosesc și pe care le analizez.

Hei lume!
Aș vrea să invit pe toată lumea aici pentru că este un loc deosebit, unic în care puteți vedea și trăi experiențe pe care nu le puteți trăi în altă parte a lumii.

image

Text: Bianca Ștefanuț

Fotografii: Bianca Ștefanuț & Ariane Serruys