Urmăriți zimbrul sălbatic, petreceți noaptea în corturi confortabile în stil safari și bucurați-vă de bucătăria locală

Pachetul standard – 2 zile în sălbăticie 

ZIUA 1

Sosirea în centrul de vizitatori Armeniș cca. 10:30.

Faci cunoștință cu echipa. Plecarea va fi cu un șofer local spre locul de tabără unde te așteaptă un cort confortabil dotat cu tot ceea ce ai nevoie. Prânzul în tabără este pregătit de un bucătar local. Timp liber. După-amiază începe urmărirea zimbrului. Cină tradițională în tabără gătită la fața locului, cu produse locale.

ZIUA 2

Trezirea se face în zori. Micul dejun în tabără va fi pregătit de bucătarul nostru local. Activitatea de urmărire a zimbrilor este matinală. Poți profita de un răsuflu și o priveliște deosebită de la Observatorul Tara. Apoi șoferul te va aduce înapoi în sat.

Rezervă pachetul

Ce alte aventuri te așteaptă în Măgura Zimbrilor?

Urmărirea urșilor și caprei neagre în Valea Ruscăi

Pentru a spori șansele de a vedea animale sălbatice, poți alege o excursie ghidată în căutarea căprioarelor capricioase.

Partenerul nostru local a restaurat vechi observatoare de vânătoare și le-a transformat în cele mai bune locuri pentru vizionarea animalelor sălbatice. Vei petrece noaptea într-o cabină confortabilă și vei avea șansa să mănânci alimente delicioase preparate de localnici.

Rezervă pachetul

Dormi sub stele in Munții Țarcu

Dacă ești o persoană activă și dorești să te bucuri de peisajul Carpaților, încercă traseul nostru de drumeție spre Munții Țarcu.

Bucură-te de un somn strașnic la poalele muntelui cu peisaje epice în jur. În campingul din pajiștile alpine îți vom oferi o cină la foc de tabără și un mic dejun, dar și echipamentul de camping.

Rezervă pachetul